Societat

Ja pots enviar les teves propostes per als Pressupostos Participatius de Teulada Moraira

Fins al 30 de setembre els veïns del municipi podran presentar les seves propostes per incorporar la més votada als pressupostos de 2023
Web a través del qual s'envien les propostes / Ajuntament de Teulada

De l'1 al 30 de setembre els veïns i veïnes de Teulada Moraira podran presentar les seves propostes en el marc dels Pressupostos Participatius 2022 amb la finalitat d'incorporar la proposta més votada als Pressupostos Municipals de 2023.

D'aquesta manera, els usuaris podran enviar a través de la web habilitada els projectes. Un cop finalitzi el termini de propostes (30 de setembre), s'activarà el procés de valoració d'aquestes propostes, en què es tindran en compte les factibles amb el pressupost màxim de 20.000€. Aquest procés durarà de l´1 al 31 d´octubre.

Tot seguit, se seleccionaran diferents projectes viables per al seu desenvolupament i s'obrirà un nou termini per a la votació de propostes, de l'1 de novembre al 15 de desembre. En aquesta fase, els usuaris podran triar lopció que millor creguin convenient per al municipi.

A partir del 15 de desembre s'incorporarà l'elecció més votada al Pressupost General 2023, per tal de fer realitat l'acció que la majoria del poble consideri més necessària.

El regidor de Participació Ciutadana, Luis Caballero, ha manifestat la necessitat de “comptar sempre amb l'opinió pública per dur a terme els projectes que millorin el nostre municipi, i els Pressupostos Participatius són la millor manera d'involucrar la ciutadania en les decisions polítiques”.

#TúfacesTeuladaMoraira

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *