Economia

Ja pots reservar cita per adquirir els Bons Consum de Pego

Més de 60 comerços participen en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local
Cartell anunciador dels Bons Consum de Pego / Ajuntament de Pego

A partir d'avui, 15 de setembre, es pot sol·licitar cita per recollir les targetes de la campanya de promoció dels Bons Consum Pego. La cita s'ha de reservar a través de la web i el 19 de setembre s'iniciarà el lliurament de les targetes moneder. Finalment, de l'1 al 31 d'octubre és la data fixada per gastar els bons als comerços adherits a aquesta campanya de promoció del consum al comerç local.

Cal destacar la gran varietat de les més de 60 empreses de Pego implicades en aquesta campanya. Una diversitat que abasta tots els sectors, comerços de primera necessitat com a fleques, així com establiments de moda, telefonia, electrodomèstics i hostaleria. Per conèixer els negocis participants podeu consultar l'enllaç: bonsconsumpego.es/location/

Una acció per incentivar el consum local

Aquesta campanya de foment del consum al comerç local, s'està duent a terme gràcies al treball conjunt del Ajuntament de Pego i la Diputació d'Alacant. A més del suport tècnic CREAMA-PegoComerç Pego (Associació de Comerciants de Pego) i la Unió Gremial.

Comerç Pego, està integrada a la Unió Gremial i està desenvolupant un gran treball de suport en la difusió i comunicació perquè la campanya de Bons Consum Pego es pugui fer a través del sistema de targetes moneder. Un procediment que facilita que tot tipus de comerços, independentment de la seva mida i del seu tiquet mitjà, puguin participar. De la mateixa manera que facilita que tots els ciutadans, més grans de 18 anys, que adquireixin la targeta, la puguin utilitzar lliurement.

Per part seva, Juan Motilla, president de la Unió Gremial ha destacat l'esforç de totes les entitats implicades i ha declarat que «esperem que el benefici d'aquesta campanya tingui un gran abast i una important repercussió en el comerç de Pego, sobretot per tenir un funcionament molt senzill per als establiments participants».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *