Cultura

La Biblioteca de Benitatxell posa en marxa un servei gratuït de préstec de llibres a domicili

La iniciativa està pensada per a la gent gran de 65 anys o amb mobilitat reduïda que tingui problemes per desplaçar-se al centre de lectura

El centre de lectura de El Poble Nou de Benitatxell ha engegat un servei gratuït de préstec de llibres a domicili per fomentar i apropar la lectura a la població. La iniciativa està pensada per oferir un servei a la gent gran de 65 anys o amb mobilitat reduïda que tingui problemes per desplaçar-se fins a la biblioteca.

Els únics requisits per poder beneficiar-se d'aquest servei són ser una persona empadronada i residir al municipi, tenir el carnet de soci de la biblioteca i ser més gran de 65 anys o tenir mobilitat reduïda. Per sol·licitar l'alta només cal que contacteu amb la biblioteca per telèfon al 96 649 37 56 o per correu electrònic a biblioteca@elpoblenoudebenitatxell.com, on detallaran la documentació a aportar.

Un cop adherides a la iniciativa, les persones usuàries podran sol·licitar el préstec per telèfon al 96 649 37 56, per WhatsApp al 628 436 159 o per correu electrònic a biblioteca@elpoblenoudebenitatxell.com. Els dies de repartiment i recollida seran els dimarts, de 10.00 a 12.00, prèvia sol·licitud.

El termini de préstec serà de 30 dies amb possibilitat de renovació. Es podran agafar dos llibres, només un dels quals podrà ser novetat. Quan finalitzi el termini de préstec o quan el lector ho notifiqui, es recollirà el material al domicili i es lliurarà les noves lectures si s'han sol·licitat.

“La Biblioteca del Poble Nou de Benitatxell és una biblioteca dinàmica i sempre estem buscant la manera de fomentar l'hàbit lector amb nombroses activitats i propostes. Aquesta iniciativa, a més de ser nova i útil, té un component important d'inclusió de la gent gran o amb mobilitat reduïda, perquè ningú tingui barreres a l'hora d'accedir a la lectura. Pensem que si els ho facilitem, els animarem a llegir més, amb tots els beneficis que això comporta especialment per a la gent gran”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Víctor Bisquert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *