Medi ambient

La Diputació d'Alacant concedeix cinc subvencions de medi ambient a l'Ajuntament de Teulada

Pugen a 86.700 euros i aniran destinades, entre d'altres, a prevenció d'incendis forestals i punts de recàrrega de vehicles elèctrics
Una persona amb terra a les mans en què brolla una planta / Pixabay

El Ajuntament de Teulada, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha rebut un total de cinc subvencions per part de la Diputació d'Alacant que pugen a un valor total de 86.713,26 euros.

La primera subvenció, destinada a l'execució d'actuacions contingudes en els plans locals de prevenció d'incendis forestals, es dirigirà a executar treballs silvícoles de manteniment de la vegetació per a la creació d'una àrea de baixa combustibilitat en una parcel·la de titularitat pública de 2,31 hectàrees ubicada al carrer Alcántara, amb una quantia concedida de 17.391 euros.

La segona subvenció, destinada al 'control de la salubritat pública i benestar animal', s'aplicarà a la realització de tractaments de control de dípters ia la realització de tractaments d'esterilització de colònies urbanes de gats sense propietari, amb una quantia concedida de 5.877,81 euros.

La tercera subvenció, destinada a l''execució dels projectes redactats del pla provincial d'estalvi energètic 2019', es dedicarà a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics, amb una quantia concedida de 57.019,25 euros.

La quarta subvenció, destinada a la 'redacció de projectes d'obres de millora de masses forestals (muntanyes) municipals', s'adreçarà a l'elaboració d'un projecte tècnic per a l'execució de treballs per a la millora silvícola; a la Muntanya de la Vídua, Penya de l'Àliga i Penya de la Torre, amb una quantia concedida de 2.500 euros.

I, la cinquena subvenció, destinada a la 'conservació i millora de senders locals homologats', s'aplicarà a la realització de treballs de conservació i millora del sender local homologat SLCV-73 Barranc de Xurra, amb una quantia concedida de 3.925,20 euros .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *