Obres

La Diputació Provincial d'Alacant destina més d'1,2 milions d'euros per garantir el desenvolupament de Teulada Moraira

Els diputats Juan Bautista Roselló i Javier Gutiérrez analitzen les obres subvencionades amb l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell
El diputat amb l'alcalde i el regidor d'Esports / Ajuntament de Teulada

Els diputats Juan Bautista Roselló i Javier Gutiérrez van celebrar dilluns una trobada amb l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, per analitzar les obres subvencionades amb ajuts de la Diputació d'Alacant per valor de més de 1.270.000 euros procedents dels plans Planifica, Més A prop, Més Esport i Més Aigua.

Una de les actuacions visitades ha estat la avinguda Mediterrània, on s'han acabat les obres d'asfaltat, millora i reposició de la xarxa d'aigües pluvials, amb un pressupost de 185.000 euros.

També s'emprendrà amb ajuts de la Diputació la reurbanització del carrer Colom i la instal·lació de contenidors soterrats, intervencions per un valor de més de 600.000 euros cadascuna, i el clavegueram zona Pla del Mar. L'obra de major import, amb 1,4 milions d'euros serà la cobertura del poliesportiu de Moraira.

La Diputació ha subvencionat, a més, la construcció de dues pistes de tennis, nous parcs i jocs infantils a places públiques i l'adequació i substitució lluminària a instal·lacions esportives, tres actuacions que ja han estat finalitzades.

L'alcalde de Teulada Moraira ha agraït la visita dels diputats provincials, amb qui ha visitat, entre altres espais, el poliesportiu de Moraira. Llobell ha expressat el seu desig de “donar solució ben aviat a la cobertura d'aquestes instal·lacions esportives gràcies a la col·laboració de la Diputació, sense la qual seria complicat dur a terme obres importants”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *