Cultura

'La Mallerenga' i 'Marjar' finalistes del VI Premi de Composició per a Dolçaina i Piano Vila d'Ondara 2022

Les obres finalistes seran interpretades el 7 doctubre per Josep Alemany i David Gonzàlez a la Casa de Cultura dOndara
Presentació Premi Composició 2022 / Ajuntament d'Ondara

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ondara informa que, reunit el jurat del VI Premi de Composició per a Dolçaina i Piano Vila d'Ondara, s'ha acordat que les obres La Mallerenga i Marjar siguin les finalistes del premi d'aquest any.

Les obres finalistes seran interpretades per Josep Alemany Ortolà i David Gonzàlez a la Casa de Cultura d'Ondara, divendres dia 7 d'octubre del 2022 a les 20 hores. Al descans d'aquest concert, els assistents votaran per atorgar un premi especial del públic amb dotació econòmica.

Com en edicions anteriors, el primer premi és patrocinat per l'Ajuntament d'Ondara amb una dotació econòmica de 1.250 euros, mentre que el premi del públic, concedit per la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters, tindrà una dotació de 500 euros.

Des de la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament d´Ondara s´agraeix la seva participació als compositors que han participat en aquesta 6a edició per la seva gran tasca en el camp de la música i especialment en el d´aquest instrument tan representatiu com és la dolçaina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *