Turisme

La Marina Alta al Dia Mundial del Turisme

Calp convoca una jornada sobre turisme i sostenibilitat a la Casa Nova i Benissa celebra la seva Gala 25 Aniversari de l'Oficina de Turisme
Calp, localitat turística. / Ràdio Litoral. Arxiu

Avui 27 de setembre es commemora el Dia Mundial del Turisme, una efemèride amb què es pretén posar en valor i donar el reconeixement que es mereix aquest sector, com a pilar crucial de l'economia i el desenvolupament. A la nostra comarca, on la indústria turística és clau, s'han programat diferents actes relacionats amb aquesta data.

Turisme i Sostenibilitat

A Calp, demà dimecres 28, tindrà lloc una jornada a la Seu Universitària La Casa Nova, sota el títol “La Mediació de la sostenibilitat Turística de Calp”.

Com va explicar el regidor de l'àrea, Paco Avargues, el programa inclou la presentació de l'informe de sostenibilitat elaborat pel CEO de Bioscore. Una convocatòria de què participarà el director general de Turisme, Herick Campos i l'alcaldessa de la localitat, Ana Sala.

Avargues assenyala que amb aquesta jornada es pretén apropar a les destinacions turístiques com Calp, eines per al mesurament de la sostenibilitat turística i donar a conèixer els principals indicadors d'aquesta. L'activitat, programada a partir de les 10 del matí, s'adreça a empreses, professionals i tècnics del sector turístic.

Gala de Turisme 

A Benissa, l'Ajuntament, ha organitzat per aquest dijous, 29 de setembre, una Gala amb què posar el colofó final del 25è aniversari de l'Oficina de Turisme del municipi. Com ha recordat Jorge Ivars, regidor de l'àrea, el reconegut coach, Luis Galindo, serà el convidat especial de la Gala 25 Aniversari de Turisme. Esdeveniment que s'ha programat a partir de les 19 hores al Centre d'Art Taller d'Ivars.

Galindo oferirà una conferència motivacional per a tot l'empresariat del sector i tots aquells que es vulguin sumar a l'acte.

Des de la regidoria de Turisme, Jorge Ivars, assegura que aquest serà el colofó final d'un calendari d'accions amb què s'ha pretès posar en valor el treball desenvolupat al llarg d'aquests darrers 25 anys en matèria de turisme a la localitat. També s'han programat dues taules rodones de què participaran empresaris del sector turístic. La finalitat és continuar impulsant aquest sector, clau per a l'economia local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *