Obres

L'última fase del projecte de recuperació i adequació de les Escoles Velles començarà a finals del 2022

Un projecte que surt a licitació per 2,5 milions d'euros, les obres del qual començaran a finals d'any amb un termini d'execució de 6 mesos
Recreació del nou Ajuntament de Benissa. / Ajuntament de Benissa.

Ja s'han publicat els plecs per a l'execució de la darrera fase del projecte de recuperació i adequació de l'edifici de les Antigues Escoles Graduades de Benissa. Edificació que acollirà en un futur, ara més proper, el nou Ajuntament. Un projecte que surt a licitació per 2,5 milions d'euros, com ha avançat l'alcalde, Arturo Poquet. El municipi ha destacat el valor patrimonial i sentimental que té aquesta construcció, però a més, ha recordat que amb aquesta actuació, s'aconseguirà agrupar en una mateixa ubicació les dependències municipals, oferint així un servei més àgil, més eficient i més eficaç a la ciutadania de Benissa.

Des de l'executiu local recorden que la restauració de les Escoles Velles és una de les seves prioritats. Una actuació que es desenvolupa per fases. La que s'emprèn ara correspon a la quarta i darrera fase. Alguns dels treballs previstos al plec de prescripcions tècniques són la terminació de tancaments verticals, col·locació d'aïllaments tèrmics, instal·lació de sostres falsos, col·locació de baranes, fusteria i vidrieria interior, electricitat, il·luminació o informàtica, entre d'altres.

De Col·legi a Ajuntament

El que va ser un centre educatiu, que va servir per formar milers de nens i nenes del municipi durant la meitat del segle XX, serà a partir de ben aviat un espai municipal integral que permetrà, segons ha declarat Poquet, oferir un servei «més àgil , més eficient i més eficaç a la ciutadania de Benissa”. Un disseny realitzat per una arquitecta de la localitat, les obres de la qual podrien començar entre finals d'aquest 2022 i principis del 2023. El termini d'execució establert és de 6 mesos.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *