Economia

L'Ajuntament de Pedreguer obre el termini d'inscripció dels bons de consum

De l'1 a l'11 de setembre, les empreses de Pedreguer podran inscriure's en aquesta campanya que té com a objectiu la promoció del consum local
Membres de l'equip de Govern amb el president i vicepresidenta de la Unió Gremial / Ajuntament de Pedreguer

De l'1 a l'11 de setembre estarà obert el termini d'inscripció perquè les empreses s'adhereixin als bons consum de Pedreguer. Per formar part de la iniciativa caldrà inscriure's a través de la web. De l'1 al 31 d'octubre és la data fixada per gastar les targetes a les empreses adherides a aquesta campanya de promoció del consum local.

A més, per solucionar la important bretxa digital que dificulta a la gent gran realitzar alguns tràmits telemàtics, s'han habilitat els dies 13 i 14 de setembre, per concertar cita prèvia al telèfon 613 331 652. Aquest servei és exclusivament per a la gent gran de 65 anys.

D'altra banda, per als veïns de Pedreguer, el lliurament de targetes per ordre de cita es farà del 19 al 30 de setembre a l'antic Retingues de la Policia Local de Pedreguer, Plaça Major, núm. 22.

Signatura de conveni

El passat 25 d'agost la Unió Gremial va signar un conveni de col·laboració amb el Ajuntament de Pedreguer. Gràcies a aquest acord, l'ajuntament ha engegat la campanya de bons per incentivar el consum local del municipi. Aquests bons al consum de la Diputació d'Alacant, s'articularan mitjançant targetes moneder garantint que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada a la localitat, hi pugui accedir mitjançant reserva online. Un cop concertada la cita, els interessats podran acudir a recollir la targeta al lloc de lliurament dels bons.

Aquesta campanya de foment del consum local s'està fent gràcies al treball conjunt de col·laboració amb l'Ajuntament de Pedreguer, la Diputació d'Alacant, CREAMA Pedreguer i el suport tècnic de la Unió Gremial.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *