Societat

L'Ajuntament de Xàbia incorpora cinc treballadors a través dels programes Empuju i Explus

S'hi incorpora un conserge, dos auxiliars administratius -per a l'arxiu i l'urbanisme-, un dissenyador gràfic i un tècnic informàtic
Els nous empleats amb l'alcalde, José Chulvi, i membres de l'equip de Govern / Ajuntament de Xàbia

El Ajuntament de Xàbia incorpora cinc treballadors gràcies als programes docupació Explus i Empenyiu, impulsats per la Generalitat Valenciana i dirigits a persones aturades de llarga durada majors de 30 anys (Explus) ia menors de 30 anys (Empuju). Ambdós programes estan subvencionats pel Labora amb 125.382 i 71.620 euros respectivament.

Els nous empleats que formaran part de la plantilla municipal durant la durada del programa són: un conserge, dos auxiliars administratius –un destinat a l'arxiu i un altre a urbanisme–, un dissenyador gràfic i un tècnic informàtic.

Aquests programes de foment d'ocupació, promocionats per la Generalitat Valenciana, tenen com a objectiu la concessió d'incentius a la contractació de persones que figuren inscrites com a parades als espais Labora de la Generalitat.

L´alcalde, José Chulvi, ha recalcat "la importància d´aquests programes d´ocupació per posar en valor tant el talent com l´experiència".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *