Societat

L'Ajuntament de Xàbia obre un espai per a joves entre 18 i 30 anys

S'inaugura aquest dissabte dia 10 i neix per orientar els joves en aspectes com les necessitats en habitatge, afectiu-sexual o laboral
Espai Joves Plus / Ajuntament de Xàbia

El espai Joves Plus, que serà inaugurat aquest dissabte dia 10, neix amb la vocació d'orientar i acompanyar els joves d'entre 18 i 30 anys de Xàbia, en aspectes com les necessitats en habitatge, afectiu-sexual o laboral.

Aquest nou servei, ubicat a CA Lambert, està pensat per ser un espai diferenciat de les altres dependències municipals, i que així sigui més fàcil que “els joves ho sentin com a propi i ho facin seu” ha afirmat la regidora de Joventut Montse Villaverde. Per això serà un espai d'ús lliure, acompanyat però no dirigit.

L'alcalde, José Chulvi, ha subratllat que, “en una situació com la que vivim, amb molts canvis econòmics i socials, és important l'obertura d'espais com aquest per acompanyar i assessorar els joves”.

Joves Plus compta, entre altres coses, amb ordinadors, que es podran fer servir per estudiar, treballar o simplement connectar-se a internet. L'objectiu del departament de Joventut amb aquesta iniciativa és que sigui un pont entre l'administració i els joves, perquè, entre altres coses, coneguin els serveis i les convocatòries dels quals poden ser beneficiaris.

Altres serveis amb què comptarà són l'assessorament en diferents àmbits per part del personal de joventut. Amb això es pretén augmentar el nivell d'emancipació dels joves, promocionar la diversitat, la igualtat i la participació ciutadana.

L'horari d'obertura serà els dimecres de 10 a 13 hi de 17 a 20 h, els divendres de 17 a 20 hi els dissabtes de 10 a 13 h. Durant els primers mesos es faran activitats i xerrades de temes com el Bo cultural, obtenció del certificat digital o recursos digitals.

La inauguració daquest espai serà el dissabte 10 de setembre a les 20h. A l'acte hi participarà el monologuista Lluís Mosquera amb el seu espectacle “Falten referents” a la Capella de Santa Anna, i posteriorment s'obrirà l'espai Joves Plus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *