Educació

L´alumnat de Benitatxell dóna la benvinguda al curs escolar amb una nova zona de refugi

S'han instal·lat bancs i enjardinament perquè els acompanyants puguin deixar i esperar els infants sense perill i en un ambient agradable
Infants entrant a l'escola amb el nou espai de refugi / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

Aquest dilluns ha donat inici el curs escolar 2022-2023 al CEIP Santa Maria Magdalena amb una novetat a les seves instal·lacions: una zona de refugi amb bancs i enjardinament perquè les mares, pares i acompanyants puguin deixar i esperar els nens i les nenes a l'entrada i sortida de l'escola sense perill pels cotxes i en un ambient agradable.

Ja en anys anteriors es va establir un sistema d'espera amb tanques, en què, malauradament, eren constants els actes vandàlics. Ara es vol donar un millor servei i evitar contratemps, per la qual cosa des de l'equip de govern demanen una mica de civisme i que es respecti aquest bonic espai.

L'entrada dels més petits ha passat avui amb total normalitat, sense aglomeracions i de forma ordenada. Com que es fa des de fa dos cursos, s'han establert quatre entrades diferents: una per a Infantil, una altra per a Primer i Segon, una altra per a Tercer i Sisè i una última per a Quart i Cinquè.

Les setmanes prèvies a l'inici del curs, els serveis municipals també han realitzat treballs de manteniment i millora, atenent totes les peticions de la direcció del centre. A l'exterior, s'han adequat i esbrossat els pàrquings contigus, s'han canviat els focus de la pista de futbet amb lluminàries led i s'ha reparat el parallamps.

A l'interior s'han dut a terme treballs de pintura a tot el centre, tant a la zona infantil, aulari, menjador i oficines, així com petites reparacions en finestrals, cortines, prestatgeries, etc.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *