Obres

Les obres de la piscina coberta de Xàbia es marquen abril com a data de finalització

L'edifici estarà comunicat amb el Palau d'Esports Miguel Buigues, una altra infraestructura esportiva que ja també està executada
Estat actual de les obres de la piscina coberta municipal / Ajuntament de Xàbia

L'alcalde, José Chulvi, i el regidor d'Esports, Alberto Tur, han visitat aquest matí les obres de la piscina coberta municipal de Xàbia. Un projecte que es va començar a construir ara fa un any i ja està molt avançat.

Després del treball estructural, s'ha finalitzat la construcció dels dos gots de piscina, el soterrani on s'instal·laran tots els sistemes de tractament d'aigües i les estructures generals de l'edifici, dels vestidors i la cafeteria a la primera baixa; gimnàs i grades a la planta superior, a més de tots els serveis i infraestructures, com el buit per a un ascensor.

Actualment, els treballs se centren en la teulada i després es tancarà l'immoble i ja es treballarà a nivell d'enrajolat, instal·lació de serveis i acabats. Des de la direcció d'obra de l'empresa responsable han afirmat que el gruix del projecte està superat i han avançat que, segons les previsions, la piscina estarà acabada a l'abril. Fins i tot abans del termini màxim que té marcat lobra.

Tant l'alcalde com l'edil d'esports s'han mostrat molt il·lusionats en veure com s'està desenvolupant aquest projecte, que atendrà una reivindicació històrica del poble. A més, l'edifici estarà comunicat amb una altra infraestructura esportiva: el Palau d'Esports Miguel Buigues, una connexió que també ja està executada.

La piscina se situa a tocar del pavelló poliesportiu municipal: entre els carrers M. Bordes Valls, Joan Fuster i Vicent A. Estellés i ocupa una superfície de més de 3.000 metres quadrats. Tindrà dos gots de piscina i una sala d'activitat adreçada a la gimnàstica i manteniment físic, una graderia de tres files, vestidors aptes per a equips i una petita cafeteria.

La construcció d'aquest projecte anhelat es va adjudicar per 4.679.118,40 euros i compta amb una subvenció de 3 milions de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *