Societat

La gent gran podrà celebrar el seu dia a Teulada Moraira amb jocs, paella i ball

El proper dissabte, 1 d'octubre, a partir de les 11:00h hi haurà tornejos de brisca, cau, dòmino, parxís i petanca a la Font Santa
Cartell de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran / Ajuntament de Teulada

Des de la regidoria de la Tercera Edat, delegada a Verónica Martínez, s'han organitzat una sèrie d'activitats amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran.

D'aquesta manera, dissabte que ve, 1 d'octubre, a partir de les 11:00h hi haurà tornejos de brisca, cau, dòmino, parxís i petanca. Tot seguit, al voltant de les 14:00h hi haurà paella gegant popular i, en finalitzar, tots a ballar! És important destacar que per als torneigs de petanca els jugadors han de portar el seu propi material de joc.

L´esdeveniment està obert a tots els públics. Les inscripcions seran gratuïtes i hauran de confirmar la seva assistència trucant al 96 574 01 58 extensió 1100. El termini límit per apuntar-s'hi és fins dimecres 28 de setembre. Les dades que cal aportar són: nom i cognoms de cada assistent, número de telèfon de contacte i, en cas de ser jubilats, el número de soci.

La regidora de l'àrea, Verónica Martínez, ha animat tots els veïns i veïnes de Teulada Moraira a “participar en una trobada en què commemorem els nostres majors de la millor manera que sabem: creant bonics records junts”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *