Mar i Platges

Les platges de Xàbia inicien la temporada mitjana

Continua el servei diari de socorrisme a la platja de l'Arenal, mentre que a la Grava i la Granadella es prestarà en caps de setmana
La cadira del socorrista en una de les platges / Ajuntament de Xàbia

A partir de demà, amb l'entrada a la segona quinzena de setembre, el servei d'assistència, salvament, socorrisme i transport sanitari terrestre a les platges i el seu entorn entra a temporada mitjana.

Segons explica el regidor, Toni Miragall, aquest mes de setembre continuarà el servei diari de socorrisme a la platja de l'Arenal, mentre que a la Grava i la Granadella es presta únicament en caps de setmana. L'horari d'aquest servei serà d'11:00 ha 19:00 ha les tres platges, i es prolongarà a la Platja de l'Arenal en dies puntuals -caps de setmana i festius- fins al 12 d'octubre.

Aquest servei consta de diversos llocs de socors a les platges, que informen de qualsevol situació de perill, vetllen per la seguretat dels usuaris i assisteixen a qualsevol persona ho necessiti, traslladant-la a l'hospital més proper si fos necessari.

Les platges del litoral de Xàbia són un entorn natural que rep una gran afluència de persones, especialment durant els mesos d'estiu. Això fa que la prevenció, rescats i primers auxilis sigui una tasca fonamental per resoldre les situacions crítiques que suposen un perill greu i immediat per a la vida de les persones.

Miragall, ha explicat que, l'ús de les platges està més desestacionalitzat que mai, i per això, des que es va licitar el darrer contracte, s'han incrementat els períodes i les freqüències en què està actiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *