Esports

L'Escola Municipal de Pilota d'Ondara recull 10 trofeus autonòmics dels JECV 2021/2022

L'equip Infantil ha aconseguit aquesta temporada l'or autonòmic en totes les modalitats que ha disputat, que sumen un total de sis
Tots els jugadors amb els premis atorgats / Ajuntament d'Ondara
La Escola Municipal de Pilota de Ondara va participar el passat 24 de setembre a València en la celebració del XXXI Dia de la Pilota Valenciana, que va comptar amb el lliurament dels trofeus als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (que lliura la Federació de Pilota Valenciana) en les diferents modalitats.
L'Escola Municipal de Pilota d'Ondara ha aconseguit a la temporada 2021/2022 un total de 10 guardons, tenint com a coordinador Juanma Garrido i com a entrenadors Arnau Oliver i Raúl Blasco.

L'equip Benjamí d'Ondara ha aconseguit 2 trofeus; or a llargues i plata al frontó parelles. L'equip Aleví ha recollit aquest any 2 trofeus; és subcampió a llargues i subcampió a escala i corda. I, per últim, l'equip Infantil va aconseguir 6 trofeus. Aquest equip ha aconseguit aquesta temporada l'or autonòmic en totes les modalitats disputades: escala i corda, raspall, galotxa, llargues, one wall parelles, i frontó parelles.

Tant l'Alcalde d'Ondara, José Ramiro, com la Regidora d'Esports, Mar Chesa, han felicitat els integrants de l'Escola Municipal de Pilota d'Ondara i els seus entrenadors pels èxits aconseguits durant tota la temporada 2021-2022. José Ramiro va acompanyar els integrants de l'escola a l'entrega de premis i va expressar el seu orgull perquè l'escola d'Ondara hagués aconseguit tants èxits esportius.

Mar Chesa i José Ramiro han aprofitat per expressar el suport de l'Ajuntament d'Ondara a l'esport autòcton, com amb la millora dels accessos al trinquet, la propera adquisició del segon trinquetet, o la celebració del 150 aniversari del Trinquet Municipal Ondara (1.872).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *