Obres

Llum verda per a l'inici de les obres de la piscina municipal de Teulada Moraira

Aquesta setmana ha tingut lloc la signatura de l'acta de replanteig, que vol dir l'inici de les obres, amb un termini d'execució de cinc mesos
L'alcalde i regidor d'Esports visitant les obres de la Piscina Municipal Ajuntament de Teulada

Aquesta setmana ha tingut lloc la signatura de l'acta de replanteig, que significa l'inici de les obres d''Execució Piscina Municipal a Teulada, millora i accessibilitat de les instal·lacions esportives'.

D'aquesta manera, l'empresa adjudicatària del contracte, PROYECTOS INTEGRALES SL, començarà els treballs, per als quals es recorda que va oferir 570.666,69€ +IVA. El termini dexecució estimat en el contracte és de cinc mesos de durada des de la signatura de lacta de replanteig.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha assenyalat que aquest projecte “va ser una necessitat per al poble i, per això, el nostre afany des que vam entrar al Govern era que poguessin començar les obres com més aviat millor. Així, la signatura de l'acta de replanteig és el darrer pas dels tràmits per iniciar les obres i poder gaudir de la piscina municipal el proper estiu”.

Més obres en procés

L'Ajuntament de Teulada signa el contracte per donar començament a les obres de reurbanització del Carrer Colom. Les obres previstes consisteixen en una remodelació del carrer, respectant sempre les particularitats de la zona anomenada Bé d'interès cultural (BIC), coneguda com a 'Teulada Gòtica Amurallada', i adaptant-les a les condicions patrimonials establertes al BIC amb les seves corresponents autoritzacions.

La inversió té com a objectiu remodelar la via i renovar tot el mobiliari superficial, així com modernitzar tots els conductes. Per això s'anirà incorporant la renovació dels ferms i acabats del vial, solucions de vianants a tota la seva superfície, la renovació i la millora de les instal·lacions urbanes existents i el soterrament de les xarxes d'electricitat, telecomunicacions i subministrament de gas.

Cal assenyalar que hi ha dues vies d'inversió en les obres esmentades: una part aportada per la Diputació Provincial d'Alacant, per valor de 390.000,00 euros, i una altra part aportada per l'Ajuntament de Teulada, per valor de 769.119,50 euros, formant un total de 1.159.119,50 euros, amb IVA.

Sestima que el termini dexecució de les obres sigui de nou mesos des de linici de les obres. Des del consistori es prega disculpin les molèsties que aquestes puguin ocasionar als veïns i veïnes del carrer i rodalies, així com es demana comprensió i paciència esperant que finalitzin el més aviat possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *