Economia Obres

Malestar entre els empresaris del Polígon Industrial La Pedrera davant de la creació d'un nou accés

Preocupació al Polígon pel projecte complementari a la variant de Benissa que tanca l'entrada actual de la zona industrial
Polígon Industrial La Pedrera. Arxiu / Ràdio Litoral

Els empresaris del Polígon industrial La Pedrera, a Benissa, mostren la seva preocupació i disgust davant dels plans de la Demarcació de Carreteres a la Comunitat Valenciana dependent del Ministeri. Organisme que ha redactat un projecte complementari a la nova variant a la N332, recentment inaugurada, que afecta l'accés al polígon industrial. La proposta suposa tancar l'entrada actual principal a la zona industrial per crear-ne una de nova per una zona encara no urbanitzada.

Una actuació, que els afectats, consideren posa en perill els negocis. Paco Llusar, portaveu dels damnificats per aquest projecte, mostra els temors de l'empresariat, que com a alternativa proposen la possibilitat de crear noves rotondes i deixar l'entrada a la zona industrial tal com està ara.

Suport Ajuntament

Aquesta setmana es va fer una reunió informativa convocada per l'Ajuntament. Institució que se suma a les peticions dels empresaris, i entén la preocupació dels afectats. L'alcalde, Arturo Poquet, reconeix que el projecte afecta els interessos econòmics del municipi, i explica que l'ajuntament ha presentat al·legacions contra aquesta actuació al període d'exposició pública del projecte. Que va tenir lloc el mes d'agost passat. Període de vacances per a una gran majoria.

Des de l'executiu local, també han mantingut reunions amb responsables de la Demarcació de Carreteres, i han sol·licitat noves trobades de les que volen que hi participin representants dels empresaris damnificats.

L'alternativa que proposa l'Ajuntament, segons explica Poquet, passa per mantenir l'accés al polígon actual o buscar un enllaç des de la nova rotonda de la variant.

Des de l'Ajuntament estan esperant una nova reunió amb Carreteres, a la recerca de solucions òptimes per a Benissa, encara que l'alcalde no es mostra gaire optimista després de l'experiència viscuda amb el projecte de la circumval·lació.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *