Política

Marina Renner és triada per liderar la candidatura socialista de Benissa

Renner es mostra entusiasmada, amb ganes de treballar, i assegura que compta amb un equip jove i preparat que la recolza
Marina Renner / PSPV-PSOE Benissa

La crònica política té nom propi, el de Marina Renner Jorro, que abonada per l'assemblea socialista liderarà la candidatura del PSPV-PSOE de Benissa a les properes eleccions municipals. Les que estan per convocar el 2023. L'assemblea també la va triar com a nova secretària general de l'agrupació local socialista, substituint així Vicent Cabrera, que passa a ocupar una vocalia dins aquest òrgan. Una decisió que es gestava des de feia diversos mesos, com confessa la mateixa candidata.

Actualment, Marina Renner ja forma part de la corporació municipal com a regidora a l'oposició, juntament amb la seva companya de grup Carol Ivars.

Renner és diplomada en turisme, per la Universitat Politècnica de València, domina diversos idiomes, a més de valencià i castellà, l'anglès i l'alemany. De formació i professió organitzadora d'esdeveniments socials i corporatius en establiments hotelers de Calp. La seva vocació política, segons confessa ella mateixa, li ve de família, ja que els seus avis materns Carmen Ivars Ivars i José Jorro Ripoll, van ser regidors de l?ajuntament de Benissa en diferents moments de la història política del municipi.

Objectius

L'objectiu que es marca la nova líder socialista i candidata a l'alcaldia de Benissa és aconseguir un govern progressista per al seu municipi, un ajuntament que dinamitzi el poble i que treballi per a tota la ciutadania amb polítiques públiques, segons assegura. Renner es mostra entusiasmada, amb ganes de treballar, i assegura que compta amb un jove i preparat equip del suport i recolza.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *