Serveis Públics

Obert el termini d'inscripció per al Taller de Memòria 2022/2023 a Teulada Moraira

Aquest taller està orientat a activitats de reforç de la memòria per a persones adultes més grans de 55 anys
Cartell del taller de memòria / Ajuntament de Teulada

Des del departament de Serveis Socials del Ajuntament de Teulada, queda obert el termini d'inscripció, fins a completar places, per al Taller de Memòria 2022/2023.

Aquest taller, subvencionat en part per la Diputació d'Alacant, està orientat a activitats de reforç de la memòria per a persones adultes majors de 55 anys. Les sessions tindran lloc cada dilluns a Espai la Senieta de Moraira, de 9:30 ha 11:00 hi tots els dijous al Centre Social de Teulada, de 9:30 ha 11:00 h.

Els requisits dinscripció són els següents:
– Majors de 60 anys.
– Cònjuge o parella de majors de 60 anys.
– Majors de 55 anys sempre que s'acrediti situació social o de salut.
– Empadronats al municipi.

Podran sol·licitar la seva inscripció a través del SIT de l'Ajuntament de Teulada, del SIT de l'Espai La Senieta de Moraira o trucant al 965 74 10 01.

Des del consistori s'anima els interessats a participar en aquest tipus d'activitats, ja que la memòria és una prioritat en la cura de la nostra salut.

La Diputació d'Alacant concedeix tres subvencions a serveis socials 

La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Teulada rep tres subvencions de la Diputació Provincial d'Alacant que pugen a un valor total de 135.128,40 euros.

La primera subvenció està orientada a la Promoció Social i adquisició d'equipament adreçada a col·lectius vulnerables. La quantia concedida és de 3.907,40 euros i es destinaran per cobrir part del Taller de Memòria per a la Tercera Edat.

En segon lloc, s'ha obtingut la subvenció nominativa, per valor de 77.189,00 euros, per prestacions socials per fer front a la situació extraordinària provocada per la Covid-19.

I, en tercer lloc, s'ha concedit la subvenció per fer front a situacions extraordinàries: pobresa energètica i acolliment a refugiats procedents d'Ucraïna, amb una quantia de 54.032,00 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *