Esports

Ondara organitza la 'V Carrera Solidària' en benefici de l'AECC el 2 d'octubre

Les inscripcions (5€) es poden realitzar a www.somesport.com i la recaptació es destinarà íntegrament a la investigació contra el càncer
Cartell de la 'V Cursa Solidària' / Ajuntament d'Ondara

La V Cursa Solidària d'Ondara a benefici de la Associació Espanyola Contra el Càncer se celebrarà el diumenge 2 d'octubre. A la presentació de l'esdeveniment esportiu solidari hi han participat l'Alcalde d'Ondara, José Ramiro; la Regidora dEsports, Mar Chesa; el cap de la Policia Local, Toni Galiano; la presidenta de la Junta Local d'Ondara de l'AECC, Mª Carmen Bisquert; i el representant del Club d'Atletisme d'Ondara, Juan Ginestar.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 28 de setembre a la web de www.somesport.com, i també de forma presencial en negocis locals: Calçats Dora, La Furiona, Esports Coleu, Naturalment (herbolari), Ondara Òptics, Ferreteria Llúzar, i Allianz Assegurances. El preu de la inscripció, 5 euros, es destinarà íntegrament a benefici de l´Associació Espanyola Contra el Càncer. Des de l´organització es treballa amb una previsió d´alta participació, esperant arribar a més de mil inscripcions.

La sortida de la V Cursa Solidària d'Ondara serà a les 9.30 hores del diumenge 2 d'octubre des de Prado. Abans, a les 9 hores, hi haurà primer un escalfament per animar la cursa; a continuació es farà el lliurament del xec a favor d'AECC i es llegirà el manifest. Posteriorment, en finalitzar la cursa, també es farà una animació per a tots els participants.

La cursa tindrà un recorregut de 4.2 km de circuit urbà per a caminants, mentre que per a corredors el recorregut augmenta fins als 7 km. La cursa transcorrerà per les partides Xebics, Mollons i Alfatares (els corredors arribaran fins a Torrecarrals). La recollida dels dorsals es podrà fer el divendres 30 de setembre de 18 a 21 hores al Decathlon d'Ondara; el dissabte 1 d'octubre de 18 a 20 a Prado; i el mateix dia de la cursa, diumenge 2 doctubre, abans de la sortida de la cursa.

La regidora dʻEsports, Mar Chesa, ha agraït lʻesforç realitzat per la Junta Local de lʻAECC en lʻorganització de la carrera; ha destacat la col·laboració del Club d´Atletisme d´Ondara, i ha fet una crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s´aconsegueixi en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament al´AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer, tal com ha recalcat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, que ha animat la ciutadania a inscriure's i participar en aquesta carrera solidària. Mar Chesa ha agraït també la col·laboració de Policia Local, Protecció Civil, i Ondara Custom Club a la celebració de la cursa.

Per la seva banda, la Junta Local d'AECC s'ha abocat a l'esdeveniment i ha aconseguit la col·laboració, mitjançant patrocini, de més de 150 empreses locals i comarcals, que han posat el seu granet de sorra i han contribuït econòmicament a la carrera solidària.

La presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, ha agraït a tots ells la seva aportació i ha animat la ciutadania a inscriure's i participar a la carrera solidària. Ha recalcat l´agraïment a la Regidoria d´Esports i al Club d´Atletisme d´Ondara per possibilitar que la cursa sigui una realitat, mostrant la seva esperança en què sigui novament un èxit i se superen els mil participants.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *