Festes

Programació festes patronals de Polop

Se celebraran del 30 de setembre al 4 d'octubre amb multitud d'activitats per gaudir en família i amics
Portada de la programació de les festes patronals / Ajuntament de Polop

S'acosta l'octubre i, amb el canvi de mes, també arriben les esperades festes patronals en honor a Sant Francesc de Polop de la Marina. Se celebraran del 30 de setembre al 4 d'octubre amb multitud d'activitats per gaudir en família i amics.

Els moments de festa començaran divendres que ve, 30 de setembre, amb el tradicional volteig de campanes anunciant l'inici de les festes. Finalitzaran dimarts, 4 d'octubre, dia gran de les festes, amb el castell de focs artificials després de la processó en honor al patró, Sant Francesc de Polop de la Marina.

Durant les festes hi haurà diferents activitats enfocades a tots els públics i pensades perquè tota la població pugui gaudir d'aquestes dates. Des de la regidoria de Festes han volgut «desitjar a tota la població unes bones festes i llançar un 'Visca Sant Francesc'».

Programació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *