Festes

Programació de les festes de la Divina Pastora de Teulada 2022

El 17 i 18 de setembre, Teulada Moraira gaudirà amb tradicionals actes com la 'Cantada a la fresca' o la cercavila de pa beneït
Cartell de les festes de la Divina Pastora 2022 / Ajuntament de Teulada

Com cada any, Teulada Moraira es prepara per celebrar una de les distintives festes populars, les que commemoren l'ermita de la Divina Pastora de Teulada.

Veïns i visitants del municipi podran gaudir d'una variada programació amb actes tradicionals com la 'Cantada a la fresca', organitzat per l'Associació de dolçainers i tabaleters, Colla El Falçó de Teulada, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Teulada.

Les festes començaran el proper dissabte, 17 de setembre, amb l'entrada de la murta amb el pollancre de la festa i el volteig de campanes a les 13:30h. A les 21:00h, sopar de pa i porta amb servei de bar i sopar. I, a les 23:00h, Cantada a la fresca.

El diumenge, 18 de setembre, a partir de les 11:30h es realitzaran jocs al carrer, curses i cucanyes. A les 13:00h el vermut de migdia i, a partir de les 18:00h, cercavila del pa beneït i santa missa.

Des de l'Ajuntament de Teulada s'anima a tots i totes a participar en aquestes festes tradicionals al costat de les associacions culturals, veïns i veïnes del municipi.

Programació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *