Obres

Reiniciades les obres de l'aulari al CEIP Sant Vicent Ferrer de Teulada

Els treballs havien quedat suspesos per "la impossibilitat de continuar a causa de l'última crisi de subministraments per la guerra a Ucraïna"
Un operari a les obres de l'aulari / Ajuntament de Teulada

L'empresa adjudicatària de les obres del col·legi Sant Vicent Ferrer reinicia les obres per a la 'Creació d'un aulari de 12 unitats per a 1r i 2n cicle de l'etapa infantil', projecte inclòs al programa EDIFICANT de la Generalitat Valenciana.

Cal recordar que aquests treballs havien quedat suspesos temporalment per "la impossibilitat de continuar a causa de l'última crisi de subministraments a causa de la invasió d'Ucraïna", tal com va comunicar l'empresa al març.

Rosana Caselles, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Teulada: portar endavant aquest projecte suposa cobrir una demanda històrica del municipi i una gran millora de les condicions educatives per als nens i nenes de Teulada Moraira. Una iniciativa essencial per als més petits i petites de la nostra localitat”.

Per la seva banda, l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha assenyalat que “després dels inconvenients sorgits per la situació actual d'increment de preus i terminis per al proveïment de materials -motius aliens al mateix Ajuntament- patim una aturada a les obres. Desgraciadament totes les obres públiques estan patint aquesta mateixa situació. Tot i això, gràcies a la bona predisposició de les dues parts, l'interès i la necessitat del projecte, s'han pogut solucionar els inconvenients que van paralitzar temporalment les obres i podem dir que ja estan reiniciades, esperant que aviat els nostres joves puguin gaudir el nou aulari” .

Les obres de l'aulari es van pressupostar en licitació per valor de 2.355.588 IVA inclòs, amb un manteniment de 5 anys i un termini addicional de garantia de 50 anys d'acord amb el Plec de Clàusules Administratives Particulars, Projecte Bàsic i d'Execució i l'oferta presentada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *