Turisme

Teulada Moraira acollirà aquest cap de setmana el XIV Open FotoSub GEAS – IX Copa FASCV 2022

El 30 de setembre se celebra a Teulada Moraira i Benissa el certamen de Fotografia Subaquàtica que congregarà fotògrafs de tot Espanya
Cartell del Fotosub 2022 / Ajuntament de Teulada

Aquest divendres, 30 de setembre, arriba a Teulada Moraira el prestigiós certamen de Fotografia Subaquàtica amb la col·laboració dels Ajuntaments de Teulada i Benissa. L'acte congregarà fotògrafs que arriben des de diferents indrets de tot el territori nacional.

Durant tota aquesta setmana, els participants tindran una primera presa de contacte amb els nostres fons marins, provant els seus equips abans de la competició, cercant una bonica foto submarina de Teulada Moraira i Benissa que els asseguri estar entre els primers llocs.

El divendres dia 30, a partir de les 19:00h, tindrà lloc a l'Espai la Senieta de Moraira la presentació d'aquest XIV OPEN GEAS 2022 amb l'assistència dels participants, on rebran les darreres indicacions de l'organització juntament amb els representants dels Ajuntaments de Teulada i Benissa.

El dissabte al matí començarà el XIV OPEN FOTOSUB GEAS a les instal·lacions del Club Nàutic de Moraira, després de la reunió de seguretat i rebre totes les indicacions per part del jurat, les embarcacions portaran aquests fotògrafs submarins als seus punts d'immersió per aconseguir la postal submarina que molts ja tenen als seus caps, amb totes les mitjanes de seguretat.

El diumenge dia 2 se celebrarà, a partir de les 12:00h, la projecció de totes les imatges presentades pels participants, vídeo amb tot el que va passar el dia anterior i entrega de premis a l'Espai Cultural de les Cases de Batle a Benissa .

Durant aquest acte també seran premiats per la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana VIII COPA FASCV els millors fotògrafs submarins federats de la nostra comunitat a l'Open.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *