Economia

Teulada Moraira obre el període de sol·licitud de cita prèvia per adquirir el Bo Consum

El 13 i 14 de setembre, els més grans de 65 anys demanen cita trucant al 613331652. La resta, a partir del dia 15 a www.bonoteuladamoraira.es
Cartell dels Bons Consum / Ajuntament de Teulada

El lliurament de targetes de la campanya de promoció del comerç local a Teulada Moraira mitjançant bons de consum tindrà lloc del 19 al 23 de setembre a Teulada i del 26 al 30 a Moraira. Posteriorment, de l'1 al 30 d'octubre, els usuaris podran gastar les targetes als comerços adherits.

Per solucionar la important bretxa digital que dificulta a la gent gran realitzar alguns tràmits telemàtics, s'han habilitat els dies 13 i 14 de setembre, per concertar cita prèvia al telèfon 613 331 652. Aquest servei és exclusivament per a la gent gran de 65 anys .

La resta d'empadronats al municipi menors de 65 anys, a partir del 15 de setembre i fins a esgotar les 1.500 targetes disponibles, podran fer els tràmits per demanar cita prèvia a través del portal web www.bonoteuladamoraira.es o posant-vos en contacte amb l'oficina de Bons Consum trucant al 613 33 17 19.

Així doncs, els usuaris podran comprar a qualsevol dels més de 65 comerços que participen en aquesta iniciativa, el principal objectiu de la qual és estimular l'activitat comercial del municipi i per a la qual s'ha invertit 76.399 euros.

Entre els comerços adherits poden trobar des d'una botiga de bicicletes, telefonia mòbil, botigues de roba i perruqueries fins a establiments de primera necessitat, com ara carnisseries i fleques. Poden conèixer els negocis participants a la web.

L'arrencada oficial del lliurament de targetes es realitzarà el dilluns 19, a les dependències de CREAMA Teulada Moraira.

Aquesta campanya de foment del consum al comerç local s'està fent gràcies al treball conjunt entre l'Ajuntament de Teulada i la Diputació d'Alacant, comptant amb el suport tècnic de la Unió Gremial i CREAMA Teulada Moraira.

2 comentaris a “Teulada Moraira abre el periodo de solicitud de cita previa para adquirir el Bono Consumo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *