Societat

Torna la ciència a Gata amb les V Jornades Matemàtiques Vicent Caselles Costa

Les jornades, que tindran com a tema 'Les matemàtiques del Big Data', es realitzaran del 23 al 25 de setembre a l'edifici 'Guillem Agulló'
Cartell de les jornades / Ajuntament de Gata de Gorgos

Del 23 al 25 de setembre tornen les matemàtiques i la ciència a Gata amb la 5a edició de les Jornades Matemàtiques Vicent Caselles Costa, organitzades des de la Comissió Vicent Caselles amb el suport de l'Ajuntament de Gata de Gorgos, la Universitat de València, l'associació Meridià Zero, l'Escola de Matemàtiques de la Marina Alta (EMMA) i el CEFIRE.

Les jornades, que tindran com a tema Les matemàtiques del Big Data: Anàlisi i visualització de dades, es realitzaran durant el cap de setmana al Edifici Polivalent Guillem Agulló. Les activitats, orientades a un públic general i no especialista, inclouran conferències, tallers i també una taula rodona amb científics de dades de diverses empreses.

Els conferenciants seran Valery Naranjo, directora del Laboratori de Visió per Ordinador i Comportament (CVBLab) de la Universitat Politècnica de València, Emilio Soria, director del Laboratori d'Anàlisi Intel·ligent de Dades (IDAL) i del Màster de Ciència de Dades de la Universitat de València i Verónica Sanz, investigadora de l'Institut de Física Corpuscular de la Universitat de València-CSIC i especialista en l'aplicació de la intel·ligència artificial en física de partícules.

Les conferències són plenàries i públiques, però per participar als tallers cal inscriure's a través del perfil de Facebook de les jornades. Com altres anys, el professorat de secundària es podrà registrar a través de la pàgina del CEFIRE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *