Societat

Torna 'Un cafè amb el teu alcalde', l'espai de diàleg per millorar junts Teulada Moraira

Els ciutadans podran xerrar amb l'alcalde i plantejar propostes, iniciatives i millores per al municipi
Collage de les diferents reunions / Ajuntament de Teulada

Després de la reeixida primera edició de Un cafè amb el teu alcalde, l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, tornarà a dedicar un espai de diàleg com a política de proximitat al ciutadà. Les sessions es basaran en el diàleg constructiu sobre iniciatives i millores al municipi amb tots i per a tots, establint diferents sessions en castellà i valencià, anglès, alemany i francès.

Si vols passar una tarda amb el teu alcalde per donar-li a conèixer les teves propostes, dubtes, suggeriments o projectes que puguin ajudar a millorar el municipi, ara et pots prendre un cafè amb ell. També hi participarà la regidora de Relacions Internacionals, Sara Richardson, i la regidora d'Imatge i Qualitat, Susanne Katzgrau.

D'aquesta manera, s'exposaran els projectes iniciats, previstos i en curs per a la millora contínua dels béns i serveis de Teulada Moraira. Així mateix, per part dels ciutadans interessats, es podran plantejar propostes, iniciatives i millores que puguin esdevenir una realitat.

Raúl Llobell espera «donar resposta a tots els dubtes i suggeriments que es plantegin, així com donar solucions reals a tot allò que estigui a les nostres mans». A més, assegura que «amb aquestes xerrades, s'espera animar moltes persones a compartir les seves inquietuds, creant un diàleg proper que farà del municipi un lloc millor, una millor llar”.

Així doncs, les sessions previstes per al setembre tindran lloc en l'ordre següent:

  • Xerrada en castellà/valencià: dimarts, 20 de setembre a les 20:00h, a l'Espai la Senieta de Moraira i dijous, 22 de setembre a les 20:00h, al saló d'actes de l'Ajuntament de Teulada.
  • Xerrada en alemany: dimarts, 20 de setembre a les 18:00h, a l'Espai la Senieta de Moraira.
  • Xerrada en anglès: dimecres, 21 de setembre a les 18:00h, a l'Espai la Senieta de Moraira.
  • Xerrada en francès: dimecres, 21 de setembre a les 20:00h, a l'Espai la Senieta de Moraira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *