Oci i temps lliure

Un nou parc caní a Teulada

El termini d'execució és de dos mesos des que l'empresa iniciï les obres un cop complerts els terminis administratius
Localització del lloc on s'ubicarà el parc caní / Ajuntament de Teulada

El Ajuntament de Teulada formalitza el contracte menor d'obres per a l'adequació d'un parc caní al Pinar del Pla, concretament en una parcel·la de titularitat municipal, que es troba contigua a l'IES Teulada accedint des del Carrer de Tenerife.

El pressupost general del contracte és de 39.970,33€ IVA inclòs, amb un termini d'execució de dos mesos des que l'empresa hi doni inici, un cop complerts els terminis administratius per a la presentació de documentació i signatura de l'acta de replanteig.

Amb l'objectiu d'adequar una zona apta per a l'esbarjo dels gossos també es preveu fer treballs inicials d'adequació de part de la parcel·la i els accessos a aquesta; millora funcional i dotacional; millora estètica i paisatgística; instal·lació d'elements d'agility i mobiliari; i dotació de serveis; bancs, etc.

Què més fer a Teulada Moraira?

Els propers 1 i 2 d'octubre, amb motiu de la celebració del Dia de la Policia Local de Teulada Moraira, s'han organitzat una sèrie d'activitats al municipi per a tota la família.

El dissabte dia 1, de 17:00 ha 20:00 h, hi haurà jornada de portes obertes de la comissaria de policia, circuit vial, discomòbil infantil, animació i xocolatada a la Plaça de la Constitució de Teulada.

I el diumenge dia 2, a les 11.00h se celebrarà l'acte institucional al saló d'actes de l'Ajuntament de Teulada, seguit de la missa en honor a la Policia Local a l'Església Santa Catalina Màrtir de Teulada a les 12.30h.

Des de l'Ajuntament de Teulada s'anima a participar en aquestes activitats obertes a tots els públics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *