Esports

Xàbia celebra la 'I Festa de l'Esport' aquest dissabte

L'Ajuntament ha volgut impulsar aquesta iniciativa per reconèixer els mèrits de tots/es els/les esportistes del municipi
Cartell de la Festa de l'Esport / Ajuntament de Xàbia

Aquest dissabte, 10 de setembre a les 18:30h, se celebrarà la I Festa de l'Esport al Camp Municipal d'Esports de Xàbia. L´Ajuntament ha volgut impulsar aquesta iniciativa per reconèixer els mèrits de tots i totes les esportistes del municipi, diferenciant-la així del Dia de l´Esport que ja es va celebrar el 6 d´abril.

A la Festa de l'Esport hi seran presents tots els clubs de Xàbia, i es reconeixeran tots els mèrits tant provincials, com autonòmics, nacionals o fins i tot internacionals que hagin pogut tenir els nostres esportistes durant la temporada passada.

A més, amb aquest acte, de vocació anual, es pretén posar en valor la feina que fan durant tot l'any els clubs i les entitats esportives de Xàbia, treballant dia a dia per fomentar la pràctica de l'esport.

L'alcalde, José Chulvi, ha animat a gaudir de totes les activitats que fan els clubs esportius de Xàbia, i també ha volgut recordar la importància de fer esport i els beneficis en la nostra salut que això comporta.

El regidor d'esports, Alberto tur, ha remarcat que la matrícula per a les escoles esportives municipals continua oberta fins dissabte, 10 de setembre. En aquestes escoles es poden practicar multitud d'esports, i fins i tot alguns de nous a l'oferta municipal, com el patinatge. Tota la informació es pot trobar a la revista de l'oferta esportiva 2023 i es pot accedir a la matrícula des de l'App Sporttia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *