Economia

Xàbia llança 7.000 bons subvencionats al 50% perquè la població gasti en comerços i serveis locals

Els bons són de 40 euros i cada veí empadronat al municipi pot adquirir com a màxim dos
Façana de l'Ajuntament de Xàbia / Ajuntament de Xàbia

El Ajuntament de Xàbia celebra aquest divendres un ple extraordinari per aprovar les bases dels bons recuperem que es posaran en circulació durant el mes d'octubre per estimular el consum i la despesa física als comerços i altres serveis de Xàbia, a més de donar suport a les economies domèstiques.

Aquests 7.034 vals de compra subvencionats al 50% es llençaran a partir del 7 d'octubre a través d'una plataforma específica. Tindran un valor de 40 euros, però el comprador només pagarà 20 euros, subvencionant l'Ajuntament els 20 euros restants.

Cada ciutadà empadronat a Xàbia podrà comprar un màxim de dos bons, que rebrà per correu electrònic en format electrònic i que podrà gastar entre el 7 i el 24 d'octubre als establiments del municipi que s'adhereixin a la campanya.

La iniciativa compta amb una subvenció de 140.688 euros per part de la Diputació d'Alacant inclosa a la línia d'ajudes per a campanyes de foment del consum.

Un cop aprovades les bases, els propers dies està previst iniciar la campanya d'adhesió dels establiments, un tràmit que es podrà fer des de l'endemà de la publicació de les presents bases al BOP Alacant i fins al 6 d'octubre a través de la seu electrònica.

Els bons comerç només es podran gastar al comerç local físic, un sector fonamental per a l'economia local i per al dinamisme social, a més de garantia de qualitat, i atenció propera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *