Educació

Xàbia presenta una intensa agenda formativa en eines tecnològiques adreçada a empresaris i emprenedors

L'ADL Tecnològic també manté trobades per compartir experiències i crear sinèrgies com el Beers & Bites
Cartell dels cursos que ofereix Creama / Ajuntament de Xàbia

La programació del projecte Beachworking torna a l'agenda formativa de Xàbia amb vocació de donar a conèixer noves eines i formar gratuïtament els comerciants, empresaris i treballadors que decideixin apostar per les novetats tecnològiques.

El programa arrenca amb una sèrie de XàbiaTIC amb conferències com Crea la teva pàgina web amb WordPress el proper dimecres 28 de setembre. A l'octubre, es parlarà d'Instagram, Wahtsapp Business i Telegram i, pel novembre, s'han deixat les temàtiques de Google Ads, la publicitat que funciona; El Copywriting a l'Ecommerce; Canva com a Disseny Gràfic; Fotos amb Mòbil per vendre; Active Campaign i Pinterest. Aquestes conferències seran en format online i s'engloben al Cicle de Comerç organitzat per Creama.

Un altre dels objectius del projecte és atraure talent digital i posicionar el municipi com un referent per als nòmades digitals que ens visiten. És per això que s'hi organitzen esdeveniments de networking i es donen a conèixer altres experiències emprenedores.

Un dels plats forts d'aquesta programació que realitza l'Adl Tecnològic de Creama Xàbia serà el Beers and Bytes previst el proper 27 d'octubre, una trobada entre emprenedors que expliquen la seva història i serveixen d'inspiració per a altres empresaris i emprenedors. En aquesta ocasió, seran tres dones emprenedores les que compten les seves experiències.

L'any acabarà amb un curs de desenvolupament personal del 29 de novembre a l'1 de desembre on s'abordaran aspectes de creixement personal i professional.

A més, es manté l'espai virtual Un cafè amb el DL, una sèrie d'entrevistes a persones rellevants i que formen part de la comunitat del beachworking.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *