Economia

Xàbia rep dues subvencions de la Diputació d'Alacant que sumen més de 240.000 euros

Una destinada a despeses per les prestacions socials ocasionades pel Covid i una altra per a ajudes a famílies refugiades d'Ucraïna
Monedes / nattanan23 (Pixabay)

La Diputació d'Alacant ha concedit en l'exercici 2022 als serveis socials del Ajuntament de Xàbia dos subvencions per valor de 241.642 euros.

La primera daquestes subvencions, per import de 142.142 euros, està destinada a sufragar despeses per les prestacions socials provocades per la situació extraordinària provocada pel Covid.

L'objecte és reforçar els serveis de proximitat de caràcter domiciliari per garantir les cures, el suport, la vinculació a l'entorn, la seguretat i l'alimentació, especialment els adreçats a persones grans, amb discapacitat o en situació de dependència, considerant el risc més gran que assumeixen aquestes persones en cas de contagi.

Aquests serveis comprenen l'ajut a domicili en totes les seves modalitats i qualsevol altre de naturalesa anàloga que es presti al domicili de la persona usuària. Amb aquesta línia pressupostària també es vol reforçar les plantilles de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia.

La segona de les subvencions, el pressupost de les quals ascendeix a 99.500 euros, està destinats a sufragar les despeses relatives a ajudes a famílies refugiades d'Ucraïna.

En aquest apartat cal assenyalar que al municipi de Xàbia s'han acollit 110 famílies refugiades de la guerra d'Ucraïna, ia totes se'ls han concedit les ajudes d'emergència social corresponents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *