Esports

Comença la XXVIII edició de la Lliga Comarcal Esportiva de la Marina Alta

El cap de setmana passat es va iniciar la lliga d'Atletisme a Jesús Pobre i la resta de competicions es posen en marxa aquest cap de setmana
Nens corrent a la primera prova d'atletisme / Xarxa Esportiva Marina Alta

Amb el nou curs escolar ja en marxa arrenquen les competicions de la Lliga Comarcal de la Marina Alta amb un total de 14 modalitats esportives: Atletisme, Bàdminton, Bàsquet, BTT, Escacs, Futbol Sala, Gimnàstica Rítmica, Karate, Multiesport, Natació, Pàdel, Pilota Valenciana, Tennis i Voleibol.

En aquesta nova temporada participen les poblacions de: Benissa, Calp, Dénia, Benitachell, Verger, Poblets, Gata de Gorgos, Jesús Pobre, La Vicaria, Vall de Laguar, Xara, Murla,
Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, Teulada Moraira, Xàbia i Xaló.

El cap de setmana passat es va iniciar la Lliga comarcal d´Atletisme amb una nova prova que es va celebrar a Jesús Pobre. La resta de competicions es posen en marxa aquest cap de setmana.

Inicis de la Lliga Comarcal de la Marina Alta

La Lliga Comarcal de la Marina Alta va néixer el 1994, abraçant la temporada esportiva 94/95. Diverses persones responsables d'esports de les seves poblacions van començar aquesta iniciativa amb l'esperit que totes les poblacions de la comarca poguessin gaudir d'una competició continuada.

El nombre d'entitats que cadascuna tenia no les hagués permès disputar una competició local a la seva població i per això estaven abocades a passar directament a la competició que s'organitzava des de Conselleria.

Aquest projecte ha continuat al llarg dels anys i s'ha consolidat comptant a la seva última edició amb més de 2500 participants d'entre 6 i 18 anys que troben així una resposta de qualitat per practicar els seus esports preferits, comptant amb una competició de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *