Educació

Benitatxell destina 4.500 euros a les ajudes al transport per a estudiants

Les sol·licituds es poden presentar fins al 22 de novembre mitjançant la seu electrònica o presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà
Cartell de les ajudes / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

La Regidoria de Joventut posa en marxa un any més les ajudes de mobilitat per a estudiants. Aquesta subvenció beneficiarà tant a estudiants universitaris i de màster, com de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. Així mateix, també poden optar a lajuda els alumnes que no utilitzen el transport dautobús ja subvencionat a lIES Teulada.

Des del passat any, s'ha augmentat la quantia dedicada a aquests ajuts, passant de 3.000 a 4.500 euros, amb un import individual màxim de 180 euros. "Aquesta beca serà d'ajuda per a moltes famílies que tenen dificultats per fer front a totes les despeses que suposa tenir un fill estudiant", ha assenyalat el regidor de l'àrea, Víctor Bisquert, que ha destacat la importància de "donar als joves del nostre poble, independentment de la seva situació econòmica, la possibilitat de llaurar-se un futur».

Per acollir-se a aquestes beques cal estar empadronat al Poble Nou de Benitatxell des d'almenys l'any anterior a la convocatòria i ser menor de 30 anys. En el cas dels estudiants de batxillerat o cicles mitjans i superiors, el requisit indispensable és haver estat matriculat el curs 2021/2022 i haver superat el 50% de les assignatures.

Pel que fa als alumnes universitaris, han d'estar matriculats a centres espanyols amb validesa a tot el territori nacional i haver superat almenys 35 crèdits. En cas de ser el darrer any destudis, el mínim a superar ha de ser igual als crèdits matriculats. També poden optar els estudiants densenyaments universitaris adaptats a lEspai Europeu dEducació Superior conduents a títols oficials de grau o els densenyament universitari conduents a lobtenció de títols oficials de Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Diplomat, Enginyer Tècnic. Finalment, en el cas dels que cursen màster, l'únic requisit és estar matriculat i haver aconseguit la titulació acreditativa.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 22 de novembre (hi ha un mes de termini des de l'endemà de l'aprovació de les bases al BOP) mitjançant seu electrònica o presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (Carrer de les Escoles, 2) , de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 hores. La documentació requerida i els formularis de sol·licitud es poden consultar aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *