Comerç Gastronomia

Calp exposa la seva oferta gastronòmica i comercial a una renovada edició de Fira Calp

Canvi d'emplaçament, al Parc de la Creativitat, i tapes gurmet entre les novetats de la XII edició de Fira Calp
Fira Calp. Imatge de fitxer / Ajuntament de Calp

L'Ajuntament de Calp, des de Creama-Calp, i l'Associació d'Empresaris de la localitat (AEMCO), han organitzat la XII edició de Fira Calp, la Fira de la Gastronomia i el Comerç, que torna a celebrar-se al municipi, del 14 al 16 d'octubre, després de dos anys d'aturada per la pandèmia.

Torna doncs Fira Calp, però ho fa amb destacades novetats. La principal és la seva aposta per la cuina gurmet. Els restaurants participants oferiran tapes més elaborades i de més nivell gastronòmic. Per aquest motiu, aquest any s'ha eliminat el límit en el preu de les tapes, com era habitual en edicions anteriors, a fi que es pugui oferir una major qualitat en els plats oferts, com ha explicat Paco Avargues, regidor de Turisme i Comerç.

Hi participaran 15 establiments hostalers entre restaurants, gelateries i bars de copes, així com 10 comerços que exhibiran els seus productes.

Una altra novetat d'aquest any és la celebració d'aquest esdeveniment a l'octubre. El canvi de data és una petició dels hostalers del municipi, ja que habitualment se celebrava entre el maig i el juny. També és nou l'emplaçament on es desenvoluparà aquesta convocatòria, serà al Parc de la Creativitat. D'aquesta manera s'aprofita la carpa instal·lada en aquesta localització, que, com remarca José Baydal, representant de l'hostaleria a AEMCO, aporta diferents avantatges per al desenvolupament d'aquest esdeveniment, tant per als participants, hostalers i comerciants, com per als assistents. que disposa més espai per aparcar, zona de parc per a nens,…

Programació Complementària

A més a més, en aquesta edició s'ha fet una forta aposta per les activitats paral·leles que completen la programació de la fira. S'hi ha previst la celebració de quatre concerts, tasts de vi i oli, una presentació literària i activitats pensades per als més petits de la família.

Aquí podeu escoltar l'entrevista que des de Litoral FM hem realitzat a Paco Avargues i José Baydal, i conèixer més detalls sobre aquest esdeveniment

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *