Festes

Calp recupera tradicions germanes amb l'Oktoberfesters, del 7 a l'11 d'octubre al Parc de la Creativitat

La Comissió de Festes organitza una nova edició de la festa de la cervesa on també s'oferiran plats germànics i tapes autòctones
Presentació del cartell de l'Oktoberfesters / Ajuntament de Calp.

El proper divendres 7 d'octubre arrenca al Parc de la Creativitat de Calp la «Oktoberfesters 2022«, una cita amb què recuperar la tradicional festa de la cervesa a la ciutat del Penyal i recaptar fons per a les properes festes patronals. Com ha explicat la presidenta de la Comissió Festera de 2023, Aroha Pineda, durant cinc dies, del 7 a l'11 d'octubre, la carpa ubicada al Parc de la Creativitat comptarà amb música en directe, atraccions per als més petits, cuina tradicional bavaresa i, és clar, cervesa, molta cervesa.

Aquest és el segon any que la comissió de festes es fa càrrec d'aquesta celebració que té una tradició arrelada al municipi. De fet, la localitat ha estat durant dècades seu d'una autèntica Oktoberfest, a l'estil de la qual s'organitza a Munic, arran d'uns grups d'alemanys establerts al municipi. Des de fa dos anys, la celebració ha pres nous aires, però sense perdre el seu objectiu de passar bons moments al voltant de la taula, brindant amb gerres d'escumosa cervesa, en un bon ambient i amb plats amb què saciar els estómacs més afamats.

Aquest és un esdeveniment que aposta per la cuina germànica, per això des de la Comissió de Festes 2023 s'ha contractat cuiners alemanys, però a més també s'oferiran tapes variades autòctones i entrepans, per arribar a un nombre més gran de públic.

L´entrada és lliure, però es recomana reservar taula.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *