Economia

Comença el lliurament de les targetes dels Bons Consum d'Ondara

Els bons poden arribar a un valor de 100€, dels quals el ciutadà aporta 50€, rebent quatre bons de 25€ per a quatre compres
Cartell dels Bons Consum / Ajuntament d'Ondara

L'Ajuntament d'Ondara, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix l'Alcalde, José Ramiro, posa en marxa aquest mes d'octubre el Bo Consum Ondara. Es tracta d'un programa d'impuls del consum local on l'Ajuntament ha destinat 53.791 euros.

Des del consistori s'anima els comerços locals a adherir-se a aquesta iniciativa ia la ciutadania en general a participar en aquesta campanya, amb la qual obtindran un gran descompte al comerç de proximitat. El llistat dels comerços adherits es podrà consultar a www.ondarabonoconsum.es ia la web del portal del comerciant d'Ondara.

Els Bons Consum Ondara estaran emesos per Confecomerç CV. Els ciutadans abonen el 50% del cost de la targeta i la data màxima de consum dels bons serà el 31 d'octubre del 2022. Els bons poden arribar un valor de 100 €, dels quals el ciutadà aporta 50 €, rebent 4 bons de 25€ per poder-los canviar en 4 compres. Aquesta distribució representa per a la ciutadania un descompte del 50%.

El procediment de compra dels Bons Consum Ondara es realitzarà a partir d'aquest 10 d'octubre de dues maneres: online a la web de la campanya o bé presencial a l'Agència de Desenvolupament Local d'Ondara ADL, situada a l'Espaci Català, en horari de 9.00 a 14.00 hores.

Un cop adquirit el bo, es rep un correu electrònic amb els bons emesos de la campanya, es poden imprimir o presentar-los amb el mòbil en el moment de fer el pagament a l'establiment.

És important destacar que, en cas que finalitzat el període fixat per als Bons Consum (31 d'octubre de 2022) no haguessin estat consumits, no se'n pot recuperar el saldo, el 100% del qual serà donat a la Residència Ntra. Sra. de la Soledat d'Ondara.

Cal indicar que la subvenció rebuda únicament es podrà gastar als establiments adherits a la campanya. Per a l'adhesió de les empreses a la campanya, els comerços han d'emplenar el formulari que es troba a la web de la campanya habilitat prèviament per Confecomerç CV.

L'Ajuntament d'Ondara també fa una aportació de 8.811 euros, destinats a subvencionar les despeses de gestió dels bons relacionats amb la campanya comercial: eines informàtiques per a la gestió de la campanya, despeses bancàries, venda de bons i la gestió setmanal de pagament a comerços i empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *