Comerç

Culmina la campanya de promoció econòmica local d´Ondara amb el sorteig de 1.500€

La guanyadora ha estat Alba Torres, que podrà consumir el premi als comerços locals adherits a la campanya 'El comerç és vida'
Sorteig de la campanya del comerç local / Ajuntament d'Ondara

«Comprant al comerç local fas una Ondara millor. El comerç és vida». Sota aquesta premissa, l'Ajuntament d'Ondara, mitjançant la Regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix l'alcalde, José Ramiro, ha donat per conclosa aquest 25 d'octubre la campanya de promoció econòmica local El comerç és vida.

La campanya s'ha desenvolupat des del juny i el setembre d'aquest any, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, i que ha comptat amb la col·laboració d'ACO, l'Associació de comerciants i empresaris d'Ondara.

Avui, coincidint amb la commemoració de l'efemèride del Dia del Comerç Local, s'ha realitzat el sorteig a l'Espai Jove, entre totes les persones que hi han participat al llarg d'aquests mesos. La persona guanyadora del sorteig ha estat Alba Torres, que ha aconseguit 1.500 euros per consumir als comerços adherits.

La campanya de promoció econòmica local ha fomentat les compres al comerç local amb incentius bescanviables a la cultura, festes i lleure d'Ondara. El premi s'ha distribuït en 150 vals de 10 euros per canviar en compres al comerç local, i un únic i gran premi de 1.500 euros. S'han imprès 25.000 bitllets «rasca» entre els comerços participants. Entre aquests bitllets hi ha hagut bons de piscina, bons de les escoles esportives, panses culturals i entrades per al Sonafilm, packs de Sant Jaume i premis directes de 10 euros. A més, tots els rascs han disposat d'un espai per introduir les dades del client i, així, participar al sorteig final de 1.500 euros que s'ha fet avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *