Política

L'alcalde de Teulada Moraira reestructura les delegacions dins de l'equip de govern

S'ha canviat la delegació de Turisme per la dimissió del regidor Alejandro Llobell com a patró de la Fundació de l'Auditori Teulada Moraira
Façana de l'Ajuntament de Teulada / Ajuntament de Teulada

Amb l'objectiu de donar un impuls a la gestió diària de l'equip de govern, l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha reestructurat les delegacions de conformitat amb larticle 43 del Reglament dOrganització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Segons l'article 11 dels Estatuts de la 'Fundació de la Comunitat Valenciana Auditori Teulada Moraira', seran patrons permanents, per raó del càrrec, l'alcalde president, i els regidors delegats de Cultura, Hisenda i Turisme.

“Aquesta és la raó principal per la qual s'ha canviat la delegació de la regidoria de Turisme, per la dimissió del regidor Alejandro Llobell Dalmau com a patró de la Fundació amb la regidoria que liderava, ja que és d'essencial representació en el patronat en ser un dels motors principals de la fundació. Així doncs, la regidoria de Turisme passa a ser gestionada per la regidora Susanne Katzgrau”, ha assenyalat Raúl Llobell.

A més, s'han reestructurat altres delegacions com Participació Ciutadana, que passa a ser gestionada per la regidora de Festes Rosana Caselles, “ja que les associacions i les festivitats van de la mà a la feina diària i aquesta és una forma de millorar la coordinació i la gestió entre l'administració i ciutadania”.

Pel mateix motiu exposat anteriorment, Imatge i Qualitat Urbana serà gestionada per José Antonio Bisquert, regidor de Serveis Generals, així com la Agenda 2030 pel regidor de Medi Ambient, Luis Caballero, ja que les funcions daquests departaments estan relacionades entre si i comparteixen els mateixos objectius.

A manera esquemàtica, les delegacions afectades per la reestructuració quedarien distribuïdes de la manera següent:

– Alexandre Llobell Dalmau: Omic, SIT, Agricultura, Ramaderia i Pesca.

– Rosana Caselles Llobell: Participació Ciutadana, Festes, Foment, ocupació, comerç, PIMES, Igualtat i Educació.

– Susanne Katzgrau: Turisme, Fons Europeus, Sanitat, Patrimoni i cadastre i Matrimonis civils.

– Luis Caballero: Agenda 2030, Esports, Medi Ambient i Platges.

- José Antonio Bisquert: Imatge i qualitat urbana, serveis generals, edificis públics i mercats, llicències ambientals i d'activitat, organització i noves tecnologies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *