Societat

El Beers and Bytes de Xàbia dedica la seva propera edició a les dones emprenedores

Dijous 27 d'octubre tornen les trobades pensades perquè siguin punt de trobada entre empresaris, emprenedors i nòmades digitals
Cartell de la jornada de Beers & Bytes / Ajuntament de Xàbia

El proper dijous 27 d'octubre tornen els Beers & Bytes a Xàbia, unes trobades pensades perquè siguin punt de trobada entre empresaris, emprenedors i nòmades digitals.

En aquesta ocasió, s'ha apostat per un cartell de ponents 100% femení i protagonitzat per quatre emprenedores que han iniciat nous models de negoci i han apostat per crear una empresa: Ana Acosta, Sienna Brown, Guiomar Ramirez i Dayana Santacreu.

Ana Acosta és una famosa escriptora que és l'autora de dos best-sellers “La criança rebel” i “La metamorfosi d'una mare”. A través del seu bloc Mamá Minimalista, que compta amb més d'un milió de visites i cinquanta-cinc mil seguidors a les xarxes socials (@mamaminimalista), Ana s'ha transformat en una de les principals referents sobre criança conscient.

Sienna Brown és una novaiorquesa que després de treballar en un barri com Brooklyn va venir a Espanya buscant un canvi personal. Actualment resideix a Xàbia, que considera un paradís, i ha creat diversos projectes entre els quals destaca www.lasmorenasdeespana.com.

Guiomar Ramirez-Montesinos és una psicòloga, astròloga, coach transformacional, a més d'escriptora. És emprenedora gairebé des que va néixer i ha desenvolupat diversos projectes a Xàbia, entre els quals destaca Viure des de l'Ésser, un programa educatiu-divulgatiu que proporciona coneixements i eines pràctiques de desenvolupament personal per aprendre a alinear-se amb el propi centre, amb l'Ésser.

Dayana Santacreu, ment inquieta a la recerca sempre del canvi que vol veure al món. Emprenedora en sèrie, empresària, formadora i inversora que ha creat empreses com Mascotets i Empreses Amb Consciència on destaca productes formatius com el seu Club a LinkedIn (LiderIn) i Empresàbies on ajuda dones autoempleades a fer el salt a empresàries.

En finalitzar les ponències es realitzarà una trobada més informal perquè els assistents puguin intercanviar idees, contactes o projectes practicant l'objectiu d'aquest esdeveniment que és realitzar una mena de networking entre tots.

El Beers and Bytes Serà en format presencial, al Restobar Gastronòmic “Manuelita” ubicat a l'Arenal (C. Canal sud, 2 al costat del canal de la Fontana) a partir de les 19 hores. L'entrada és gratuïta per a tots els assistents i un cop finalitzat l'esdeveniment podreu mantenir un contacte més informal i intercanviar visions de nous projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *