Esports

El futbol femení s'obre camí al Poble Nou de Benitatxell

L´Escola Municipal de Futbol Base ha creat un equip format íntegrament per nenes de la categoria Infantil
L'equip infantil de futbol femení / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

El futbol femení s'obre camí i es consolida a El Poble Nou de Benitatxell. L´Escola Municipal de Futbol Base ha creat un equip format íntegrament per nenes de la categoria Infantil (12 i 13 anys), amb la poblera Carmen Torres com a entrenadora.

La iniciativa va sorgir de diverses nenes de l'escola, que es van començar a mobilitzar perquè aquest equip es pogués formar. “Van ser elles les que es van començar a moure per buscar més nenes interessades per complementar l'equip. Ens va semblar una idea genial i vam començar a contactar amb les escoles del municipi i rodalies perquè fessin arribar a totes les famílies aquest projecte”, ha explicat el director de l'escola de futbol, Celso Alcázar.

L'equip ja compta amb 12 jugadores, però esperen poder incorporar més integrants, almenys unes 16, per així poder jugar a la Lliga Autonòmica Valenta de la Federació Valenciana de Futbol.

Des de la Regidoria dEsports fan una crida. "Animem totes les nenes amb passió pel futbol i per l'esport en equip que s'uneixin a aquest meravellós projecte", ha assenyalat el regidor d'Esports, Toni Colomer.

Per part seva, l'alcalde, Miguel Ángel García, ha afirmat que l'equip compta amb tot el suport de l'Ajuntament i ha manifestat que la intenció, si hi ha participació i compromís, és donar continuïtat a la iniciativa. "Ens agradaria que les nenes del Poble Nou de Benitatxell tinguessin l'oportunitat de poder seguir jugant en categories superiors i que després d'Infantil seguissin a Cadet, Juvenil i, finalment, poder arribar a tenir un equip Amateur femení".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *