Societat

El Poble Nou de Benitatxell inicia la seva setmana cultural dedicada a la gent gran

L'Associació de Pensionistes i Jubilats, juntament amb la Regidoria del Major, ha organitzat una àmplia programació del 17 al 23 d'octubre
La regidora del Major, la presidenta de l'associació i l'alcalde / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

Els més grans del Poble Nou de Benitatxell també tenen la seva setmana. La Associació de Pensionistes i Jubilats, amb la col·laboració de la Regidoria del Major, ha organitzat, del 17 al 23 d'octubre, una àmplia programació pensada especialment per a ells. Els actes comencen aquest dilluns al Centre Social amb una sessió de cartes i berenar, i la presentació humorística de 'Versos (per)versos', de Salvador Bolufer.

Pel dimarts 18, a les 18:00h al Centre Social, hi ha programada una obra molt esperada pels grans: el teatre de 'Les ueles de Benissa'. Dimecres estava prevista la tradicional excursió, que aquest any viatjava a Elx i Novelda, però ha estat suspesa per manca d'assistents. Al seu lloc, s'ha programat, a partir de les 17:00h al Centre Social, tarda de bingo, xocolata i mico.

Dijous hi haurà taller de salsa en línia a càrrec de Juan Carlos Vallés a les 17:00 hi actuació de la Rondalla de Crevillent a les 21:30 h al Centre Social. Entrat ja el cap de setmana, divendres, a les 22:00h al Centre Social, es representarà el teatre 'Festa' de Los siete comediantes. I dissabte, picaeta i ball al mateix centre a les 21:00h.

Diumenge, com a colofó a la setmana, arriba el dia gran amb la missa en honor a Sant Joaquim i Santa Anna cantada pel Cor Parroquial i el tradicional dinar de germanor al Restaurant Canor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *