Cultura

Les escoles de Teulada i Benissa acullen l'exposició filatèlica de Correus 'L'Escolar'

Del 17 al 28 d'octubre, els CEIP Sant Vicent Ferrer i Pare Melchor ensenyaran als més petits el recorregut d'una carta
Carretó del carter on porta les cartes / Ajuntament de Teulada

Torna a la comarca, després de gairebé una dècada, la exposició filatèlica 'L'Escolar' de la Federació Espanyola de Societats Filatèliques (FESOFI) i Correus, i ho farà visitant les localitats de Teulada Moraira i Benissa del 17 al 28 d'octubre. L'objectiu és ensenyar als més petits quin és el recorregut que fa una carta des del mateix instant en què s'escriu i s'envia per correu fins que el destinatari la rep.

A Teulada, estarà instal·lada al CEIP Sant Vicent Ferrer del 17 al 21 doctubre. L'exposició serà visitada per tots els alumnes del centre, guiats pel monitor de la FESOFI, Sr. Juan Carlos Blanco, qui mostrarà aspectes del col·leccionisme de segells a través d'activitats en què els alumnes podran interactuar.

Finalitzat el seu pas per Teulada Moraira, serà Benissa qui reculli el testimoni del 24 al 28 d'octubre al CEIP Pare Melcior, en el qual es realitzaran una sèrie d'activitats al llarg de tota la setmana.

Aquesta exposició, presentada un total de 12 vegades a la comarca (Benissa, Calp, Dénia, Xàbia, Gata de Gorgos i Xaló), és la primera vegada que s'ubica al municipi de Teulada Moraira. Correus patrocina íntegrament aquest esdeveniment, aprofitant l'ocasió per posar en circulació una sèrie de segells amb motius dels centres escolars i les localitats sol·licitants.

El regidor de l'Ajuntament de Teulada, Alejandro Llobell, filatelista i col·leccionista de segells, ha emfatitzat l'interès cultural i didàctic d'aquesta exposició, tant per al públic educatiu com per a tothom que s'interessi pel món dels segells”.

Durant els propers 15 dies, tant Teulada Moraira com Benissa seran punt de referència per a la filatèlia a tota la Comunitat Valenciana, sent les dues úniques localitats valencianes que al llarg d'aquest 2022, tindran exposada 'La Escolar'.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *