Societat

Gata se suma a la campanya 'Recicla vidre per elles'

Ecovidrio transformarà aquest vidre dipositat als contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Front al Càncer
Els dos contenidors roses de la campanya / Ajuntament de Gata de Gorgos

L'Ajuntament de Gata s'ha sumat a la campanya de Ecovidre, Recicla vidre per elles, amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama que commemorem cada 19 d'octubre. Durant les properes setmanes, dos iglús de color rosa estaran situats a la Plaça d'Espanya per recollir el màxim d'envasos de vidre. Ecovidrio transformarà aquest vidre dipositat als contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Front al Càncer.

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, posa en marxa per vuitè any consecutiu la campanya “Recicla vidre per elles”. Una iniciativa que té com a objectiu mobilitzar els ciutadans a reciclar envasos de vidre per cuidar el medi ambient i contribuir així amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama i que aquest any compta amb la participació de 170 ciutats i pobles.

Segons les últimes dades relatives al 2021, els habitants de Gata de Gorgos van reciclar un total de 155 tones d'envasos de vidre, cosa que suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 25 kg. Pel que fa a la taxa de contenidors, Gata se situa amb una mitjana de 145 habitants per contenidor, comptant amb un total de 43 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *