Cultura

L'actriu Beatriz Rico presenta a Xàbia el seu espectacle còmic 'Antes muerta que convicta'

El teatre tindrà accés gratuït i se celebrarà a la Sala Polivalent del Portal del Clot el divendres 18 de novembre
Cartell de l'espectacle còmic / Ajuntament de Teulada

La coneguda actriu Beatriz Rico presentarà el proper divendres, 18 de novembre, a Xàbia el seu espectacle còmic Abans morta que convicta. El departament de Cultura, dirigit per Quico Moragues, segueix apostant per incorporar grans figures de la interpretació dins de la seva programació teatral i, a més, facilitar l'accés a la població amb preus populars o la gratuïtat dels espectacles.

En aquest cas, el teatre tindrà accés gratuït i se celebrarà a la Sala Polivalent del Portal del Clot. Per donar més comoditat al públic, des de Cultura s'ha activat una aplicació per a la reserva prèvia o la compra d'entrades que començarà a funcionar precisament en aquesta activitat.

Els interessats poden assegurar un seient a través de l'enllaç  https://entradas360.com/espectaculo/21131-antes-muerta-que-convicta  que estarà actiu a partir del divendres 11 de novembre a les 9 hores. Per a les persones que no es manegin amb internet, també hi haurà entrades físiques a la vostra disposició a la Casa de Cultura a partir del mateix dia 11.

Beatriz Rico es posa a la pell d'una dona que, després de passar uns quants mesos a la presó, comença a complir feines en benefici de la comunitat. Un monòleg vertiginós a cop de gags, imitacions, acudits i flaixos musicals. Reflexions absurdes i situacions absurdes que serveixen per esmicolar amb humor la vida en parella i les seves complicacions, les eternes diferències entre homes i dones que solen ser motiu de baralla, la importància de lluitar pels somnis i les neures que tots vivim al dia a dia, demostrant que no prenent-nos tan seriosament i sabent riure'ns de nosaltres mateixos, la vida és un pur acudit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *