Esports

La FEMP dóna suport al projecte 'Dona i Esport' de Xàbia, engegat el 2021

Es beneficiarà duna de les subvencions per promocionar programes esportius que ajudin a la reducció de la desigualtat
Dones esportistes de la localitat / Ajuntament de Xàbia

El projecte Dona i Esport de la regidoria de Esports de Xàbia ha estat un dels elegits per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per beneficiar-se duna de les subvencions per promocionar programes esportius que ajudin a la reducció de la desigualtat.

L'ajut, de 1.866,69 euros, ha estat aprovat dins d'aquesta línia lligada a l'Agenda 2030 i que té com a eix prioritari el foment de l'activitat física i esportiva, i centrant-se principalment en col·lectius com a dones i nenes, persones amb discapacitat, col·lectius vulnerables o en risc d'exclusió o qualsevol altre col·lectiu en situació de desigualtat econòmica i/o social.

Dona i Esport, és una iniciativa que va posar en marxa el regidor Alberto Tur el 2021 per donar visibilitat a les dones esportistes de Xàbia en disciplines generalment protagonitzades per homes. A més d'omplir els mupis publicitaris del municipi amb les cares de les esportives locals, es va organitzar un cicle de conferències, seminaris i activitats esportives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *