Societat

La 'Fira Gata al Carrer' se celebra el 8 i 9 d'octubre amb una extensa programació

Després de dos anys de pandèmia, la fira promet ser tota una experiència gastronòmica i també una sorpresa pels sentits
Presentació de la 'Fira Gata al Carrer' / Ajuntament de Gata de Gorgos

El regidor de Comerç, Toni Signes, i la Presidenta de l'associació Comerç de Gata han presentat la 17a edició de la fira de comerç 100% local més gran, de la comarca, que se celebrarà el 8 i 9 d'octubre després de dos anys d'aturada.

Per a Paqui Signes, Presidenta del Comerç de Gata “l'abundància de comerços al poble és un miracle que hem de valorar i hem d'ajudar a fer que continuï creixent. A Gata tenim un comerç molt fort, potent i molt diversificat. Comptem amb el conegut sector de l'artesania, més tradicional, que és a l'estiu quan viu el seu moment àlgid, i tenim nombroses fàbriques de barrets, cabassos, bosses de mà… i per altra banda, comptem amb un excel·lent comerç de proximitat que es reparteix per tot el poble, a més d´un centre històric molt bonic”.

Per part seva, el regidor de Comerç, Toni Signes ha comentat que “el comerç és per al poble la vida, és el comerç qui activa cada matí Gata i és el que ens acompanya per tots els carrers. Aquest any la fira mereixia ser un aparador ben digne del que Gata té per oferir, i per això hem dedicat tots els recursos disponibles a fer que aquesta fira sigui una de les més importants que hem tingut. Des de l'Ajuntament s'ha posat en marxa tot el dispositiu de seguretat, de muntatge, il·luminació i també un grapat d'activitats culturals per acompanyar l'esforç extraordinari que fan els comerciants i contribuir a l'èxit de la fira”.

Aquest any la fira promet ser tota una experiència gastronòmica i també una sorpresa per als sentits. Consulta tota la programació i novetats de la fira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *