Gastronomia

La Mar de Tapes torna a Duanes de Xàbia del 4 al 6 de novembre amb els millors mos

L?associació d?empresaris de Duanes recupera aquesta acció de dinamització amb la participació de 15 establiments del barri
Cande Ros, María Buigues i Marta Bañuls a la roda de premsa / Ajuntament de Xàbia

La gastronomia més marinera torna a Xàbia de la mà de La Mar de Tapes. La associació d'empresaris de Duans recupera aquesta acció de dinamització durant el cap de setmana del 4 al 6 de novembre amb la participació de 15 establiments del barri que presentaran els millors mos en una ruta de tapes per l'hostaleria del port.

La presidenta de Xàbia Port, Cande Ros, ha detallat que l'esdeveniment començarà divendres a la tarda, seguirà dissabte en horari de dinar i sopar i diumenge al de dinar. Les tapes s'hauran d'elaborar amb fruits del mar com a ingredient principal i tindran un preu de 2'80 euros el tiquet. També hi haurà preu especial per a les begudes i fins i tot una proposta de postres.

Com a animació hi haurà fira d´artesania d´autor els tres dies, música ambient i activitats infantils el dissabte i diumenge de matí. Com a proposta especial la que oferiran els Juniors de Duanes, que aquest any celebren el seu 40è aniversari, i s'han volgut involucrar organitzant una mena de gimcana de caràcter familiar titulada “La carta perduda de Sorolla” amb la qual es podran divertir petits i grans, ha explicat Maria Buigues. Serà dissabte, a partir de les 17 hores al passeig.

La regidora de Foment Econòmic i de Duanes, Marta Bañuls, s'ha mostrat il·lusionada perquè el port recuperi aquesta fira -és la novena edició- després d'una parada de dos anys. Bañuls ha destacat que el cap de setmana del 4 al 6 Duanes tindrà moltíssima activitat ja que a més de l'oferta gastronòmica també hi haurà música i activitats infantils i algunes de les activitats programades al festival Xàbia Negra, com ara vermuts literaris o presentacions.

Tant des de Xàbia Port com des de l'Ajuntament han animat tota la població i els visitants que aprofitin aquesta agenda per gaudir de Duanes i de tots els seus atractius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *