Societat

L'Ajuntament de Benitatxell incorpora 11 treballadors nous a través dels programes d'ocupació del Labora

Ho ha fet a través de quatre programes d'ocupació de Servei Valencià d'Ocupació i Formació: Empuju, Explus, Emdona i Emerge
Els onze nous treballadors amb l'alcalde / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

Onze persones aturades s'han incorporat a diferents àrees del Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell gràcies als programes d'ocupació del Servei Valencià d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana (Labora).

Amb el programa Empenyiu s'ha cobert una plaça de tècnic administratiu; a través del programa Explus s'han incorporat dues netejadores; amb el programa Emdona una auxiliar administrativa, i amb el Emergeix, set operaris per a la neteja de zones verdes i camins.

Mentre que Empuju té per objectiu fomentar la contractació de persones desocupades menors de 30 anys, amb Explus es promou la contractació de persones més grans de 30 en situació d'atur, i amb Emdona de dones aturades. Els dos primers programes tenen una durada dun any, i el tercer de sis mesos i mig.

Neteja de zones verdes i camins

Per part seva, la brigada de l'Emerge treballarà durant sis mesos i mig en tasques de neteja de muntanyes, zones verdes i camins. Després d'uns dies de formació amb la serra mecànica i la desbrossadora a la parcel·la de l'Edifici El Puig, a Cimera del Sol, properament començaran els treballs de desbrossament i de prevenció d'incendis a diferents zones del municipi.

Per fer-ho, disposaran d'un vehicle i tota la maquinària forestal necessària. Així mateix, després de l'arrencat i la neteja de la vegetació, els camins es ruixaran amb un producte ecològic que ajudarà a evitar el creixement de les herbes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *